آموزش علوم تجربی مقطع متوسطه اول

آموزش علوم تجربی مقطع متوسطه اول

آموزش علوم تجربی مقطع متوسطه اول

آموزش علوم تجربی مقطع متوسطه اول

این روغن‌ها با حرارت دیدن سمی می‌شوند

ین روغن‌ها به شدت در مقابل حرارت و نو ناپایدار بوده که تحت تاثیر حرارت بالا به مواد مضر تبدیل می‌گردند.  
دکتر پروین میرمیران، متخصص تغذیه  اظهار داشت: کلیه روغن‌های مایع در مقابل حرارت مقاوم نیستند، زیرا باندهای مضاعف بین اتصالات کربنی آن‌ها در مقابل حرارت و نور روز (نور خورشید) ناپایدارند. به همین علت است که غذاهای سرخ کرده به شدت مضرند. 

وی ادامه داد: روغن زیتون و کلزا نیز از این قضیه مستثنی نبوده و ترجیحا بهتر است به صورت خام در سالاد مصرف شوند. 
این روغن‌ها از دانه‌های گیاهی گرفته شده و به اندازه کافی حرارت دیده‌اند، حرارت بیش از حد، آن‌ها را به مواد مضر و سمی تبدیل می‌کند. 

این دکتر تغذیه خاطر نشان کرد: به صورت کاربردی می‌توان در موارد سرخ کردنی و سبزیجات در حد یک تَفت دادن از این روغن‌ها استفاده کرد و یا روی برنج دم کشیده شده ریخت و سرو کرد. 

دکتر میرمیران در پایان گفت: این روغن‌ها با حرارت دیدن حالت آکرولین به خود گرفته و در خون ایجاد رادیکالهای آزاد می‌کنند که به شدت برای گردش خون مضر است. 
همچنین با رسوب کردن در گروه‌های خونی اکسیده شد و باعث افزایش بیماری‌های قلبی – عروقی می‌شود. 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.