در رابطه با مصرف خوراکیهای ترش تنها فاکتور مهم، میزان اسیدی بودن آنها است.

وی افزود: میزان اسید ترشی باید به مقداری باشد که برای افراد قابل تحمل بوده و آنها را دچار معده درد نکند.
وی
ادامه داد: اگر افراد دچار التهاب معده، افزایش ترشح بیش از حد اسید معده
یا رفلاکس نباشند در حد متعادل میتوانند از خوراکیهای ترش استفاده کنند.
فرهبخش
گفت: استفاده از لواشک به دلیل دارا بودن خواص میوهها و اینکه املاح و
ویتامین را به بدن منتقل میکنند توصیه میشود البته به شرطی که
استانداردها رعایت شده باشد.
فرهبخش در پایان
خاطر نشان کرد: ترشی به دلیل اینکه فرآیند تخمیر در آن صورت میگیرد به
مقدار زیادی از خواص آن کاسته میشود و فقط به عنوان یک اشتهاآور مصرف آن
مناسب است اما اگر به صورت مداوم استفاده گردد باعث ایجاد ورم معده میشود.