شکان اصلیترین عامل افزایش وزن را کالری موجود در غذاها میدانند، پس
بهتر است قبل از اینکه به رژیمهای مختلف روی بیاوریم کالری غذاها را کم
کنیم تا وزن ایدهال داشته باشیم.
برای رسیدن به وزن ایدهآل قبل از هر چیز باید به تغذیه و میزان کالری که در روز مصرف میشود توجه کرد.
وی
افزود: با رعایت هفت نکتهٔ زیر میتوان کالری غذا را کم کرد: مصرف یک
لیوان آب نیم تا یک ساعت قبل از غذا به کم کردن کالری و هضم غذا کمک میکند.
عدم استفاده از سسهای حاوی چربی زیرا این سسها از گروه چربیها محسوب میشوند و هر پنج گرم آنها حاوی ۴۵ کالری است.
عدم استفاده از نوشیدنیهای گازدار که اشتها را افزایش داده و قند خون را افزایش میدهند.
استفاده از سالاد قبل از غذای اصلی که باعث میشود فیبر حجم معده را اشتغال کند و مصرف غذا پایین بیاید.
حذف نمک از غذا زیرا مصرف نمک باعث میشود بدن آب زیادی مصرف کند و این موجب ور م درکل بدن میشود.
آهسته خوردن غذا که فرمان سیری به مغز میدهد و فرد زودتر احساس سیری میکند.
میل کردن غذا با قاشقهای کوچک که باعث میشود خوردن غذا طول بکشد و غذای کمتری خورده شود.